طرز تهیه خوراک هندی با گل‌کلم

طرز تهیه خوراک هندی با گل‌کلم

طرز تهیه خوراک هندی با گل‌کلم، فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی گراد) گرم نمائید. کلم را برش زده و ساقه‌اش را از آن جدا کنید و تمام گل کلم‌ها را درون ظرف مخصوص فر قرار دهید
 طرز تهیه خوراک هندی با گل‌کلم - تصویر 1
 


مواد لازم:

    ۱ عدد کل‌گلم بزرگ

    ۴ قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی

    ½ قاشق چایخوری زردچوبه

    ۱ عدد پیاز کوچک، خرد شده

    ۲ عدد گوجه‌فرنگی رنده شده و تفت داده شده

    ۱ قاشق چایخوری پودر سیر

    ۳ قاشق چایخوری ادویه‌ی هندی garam masala (اختیاری)

    نمک جهت مزه‌دار کردن

    ½  کاهو

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی گراد) گرم نمائید. کلم را برش زده و ساقه‌اش را از آن جدا کنید و تمام گل کلم‌ها را درون ظرف مخصوص فر قرار دهید.

۲ قاشق سوپ‌خوری روغن و زردچوبه را درون ماهی‌تابه‌ای کوچک بریزید. با قلموی مخصوص آشپزی مخلوط زردچوبه و روغن را روی گل‌کلم‌ها بمالید.

اجازه دهید گل‌کلم‌ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.

مادامی که گل‌کلم‌ها می‌پزند، ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن باقی‌مانده را در ماهی‌تابه‌ای دیگر گرم نمائید، پیاز خرد شده را درون ماهی‌تابه بریزید و هم بزنید تا رنگ آنها کمی طلایی شوند. گوجه‌ی رنده شده و تفت داده شده، پودرسیر، ادویه‌ی هندی garam masala و نمک را به آن بیافزائید. اجازه دهید این مواد به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند و قوام بیایند.

برگ‌های کاهو را درون بشقابی که می‌خواهید غذا را سرو کنید، بچینید. گل‌کلم‌ها را روی برگ‌های کاهو بگذارید. عصاره‌ی گوجه و زردچوبه را روی گل‌کلم‌ها بریزید و گرم سرو کنید.

منبع : alamto.com
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه